Grisekød

Vores grisekød er fra vore egne markgrise, som er født på vores mark og har levet hele livet på marken med trynen dybt nede i den fynske muld – og med krølle på halen. Racen er
Gammel dansk landrace blandet med Duroc.

Priser på kød fra vore markgrise
Hakket grisekød  90 kr./kg.
Svinekoteletter 135 kr/kg.
Nakkekoteletter 130 kr./kg.
Skank 100 kr./kg.
Gl. dags stegeben/spareribs 85 kr./kg.
Skært grisekød 130 kr./kg.
Skinkemignon 135 kr./kg.
Skinke 138 kr./kg.
Kamsteg uden ben/flæskesteg  150 kr./kg.
Ribbensteg  130 kr./kg.
Julemedister  130 kr./kg.
Juleleverpostej 75 kr/kg.
 Grisesylte 90 kr./kg.
 Røgvarer
Hamburgerryg  150 kr./kg.
Skinke  138 kr./kg.
Rullepølse røget  200 kr./kg.
hamburgerryg til pålæg 180 kr./kg.
Bacon  150 kr./kg.
Spegepølser 140 kr./kg.
Røget medister (pålæg) 135 kr./kg.
Røget svinemørbrad 210 kr./kg.
Røget spæk 100 kr./kg.

 

Pølser
Grillpølser i 4 smagsvarianter: alm., chili, hvidløg og ramsløg 125 kr./kg.
Medisterpølse 130 kr./kg.
Alm. rullepølse 180 kr./kg.
Andet
Grisehjerte  50 kr./kg.
Grisekæber 150 kr./kg.
Grisehale