Vores grisekød er fra vore egne markgrise, som er født på vores mark og har levet hele livet på marken med trynen dybt nede i den fynske muld – og med krølle på halen.
Priser på kød fra vore markgrise | |
Hakket grisekød | 94 kr./kg. |
Nakkesteg (udsolgt) | 150 kr./kg. |
Skinkesteg (udsolgt) | 140 kr./kg. |
Flæskesteg (udsolgt) | 150 kr./kg. |
Spareribs | 110 kr./kg. |
Skinkesnitzler | 138 kr./kg. |
Mørbrad | 200 kr./kg. |
Nakkekoteletter | 150 kr./kg. |
kamben | 100 kr./kg. |
Bacon | 200 kr./kg. |
Porchetta | 170 kr./kg. |
Rullepølse alm. (ikke øko.) | 200 kr./kg. |
Røget skinke | 150 kr./kg. |
Røget hamburgerryg (udsolgt) | 160 kr./kg. |
Medisterpølse á 500 g. | 130 kr./kg. |
Pølser | |
Grillpølser alm. og hvidløg (ikke øko.)
Wienerpølser (ikke øko.) |
130 kr./kg.
135 kr./kg. |
Brunchpølser (ikke øko.) | 140 kr./kg. |