Vores grisekød er fra vore egne markgrise, som er født på vores mark og har levet hele livet på marken med trynen dybt nede i den fynske muld – og med krølle på halen. Racen er
Gammel dansk landrace blandet med Duroc.
I april kan man købe ½ eller hel gris. Pris 60 kr./kg.
Priser på kød fra vore markgrise |
|
Hakket grisekød |
90 kr./kg. |
Svinekoteletter |
135 kr/kg. |
Nakkekoteletter |
135 kr./kg. |
Spareribs |
95 kr./kg. |
Gl. dags stegeben |
85 kr./kg. |
Skært grisekød |
130 kr./kg. |
Skinkemignon |
135 kr./kg. |
Skinke |
138 kr./kg. |
Kamsteg uden ben/flæskesteg |
150 kr./kg. |
Røgvarer |
|
Hamburgerryg |
150 kr./kg. |
Skinke |
138 kr./kg. |
Rullepølse røget |
200 kr./kg. |
hamburgerryg til pålæg |
180 kr./kg. |
Bacon |
150 kr./kg. |
Spegepølser |
140 kr./kg. |
Røget medister (pålæg) |
135 kr./kg. |
Røget svinemørbrad |
210 kr./kg. |
Røget spæk |
100 kr./kg. |
Pølser |
|
Grillpølser i 4 smagsvarianter: alm., chili, hvidløg og ramsløg |
125 kr./kg. |
Medisterpølse |
130 kr./kg. |
Alm. rullepølse |
180 kr./kg. |
Brunchpølser (Nyhed) |
125 kr./kg. |
Røget medister |
135 kr./kg. |
Andet |
|
Grisehjerte |
50 kr./kg. |
Grisekæber |
150 kr./kg. |
|
|