Oksekød

Vores oksekød kommer fra unge Jerseykvier eller Jersey som er krydset med Charolais.  Vore kreaturer er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.

Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.

Vi sælger også 1/4 eller 1/2 kreaturer. Pris 68 kr./kg. inkl. slagtning og partering.

 

 

 

 

Oksekød Pris/kg.
Hakket oksekød 48 kr. pr 500 g.
Bøffer m.v.
Engelskbøf 250 kr./kg.
Ribeye 300 kr./kg.
Højrebsbøf og højrebssteg 280 kr./kg.
Entrecote 250 kr./kg.
Mørbradbøffer 420 kr./kg.
Cuvette 175 kr./kg.
Culotte  210 kr./kg.
Flankesteak 185 kr./kg.
Burgerbøffer 115 kr./kg.
Stege og kød til gryderetter
Osso Buco 110 kr./kg.
Gullasch 120 kr./kg.
Roastbeef 165 kr./kg.
Gammeldags oksesteg 120 kr./kg.
 Spidsbryst 140 kr./kg.
Pølser og pålæg 
Oksemedister á 500 g. (ikke øko.) 130 kr./kg.
Oksespegepølser

brunchpølser m. oksekød (ikke øko)

Okse-rullepølse

150 kr./kg.

140 kr./kg.

230 kr./kg.

Nyretapper 200 kr./kg.
Leverpostej  af okse og gris 75 kr./kg.
Røget skiveskåret inderlår 240 kr./kg.
Indmad og andet kan bestilles
Oksehjerte – skal bestilles  45 kr./kg.
Tunge – skal bestilles 60 kr./kg.
Oksehale – skal bestilles 69 kr./kg.
Kæber – skal bestilles 150 kr./kg.
Kogeben – skal bestilles ca. 3 kg. 50 kr./posen