Oksekød

Vores oksekød kommer fra unge jerseystude, hvoraf nogle få er krydsede med Charolais eller Limousine.  Vore stude er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.

Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.

Vi sælger også 1/4 eller 1/2 stude. Pris 65 kr./kg. inkl. slagtning og partering.

 

 

 

 

 

 

Oksekød Pris/kg.
Hakket oksekød 44 kr. pr. 500 g

udsolgt indtil 9. august

Bøffer m.v.
Engelskbøf 200 kr./kg.
Ribeye 300 kr./kg.

Udsolgt indtil 9. august

Højrebs bøf 280 kr./kg.
 Entrecote 210 kr./kg.
Mørbradbøffer 400 kr./kg.
Wienerschnitzel af ung stud 190 kr./kg.
Culotte  210 kr./kg.
Flankesteak 185 kr./kg.
Tværreb 60 kr./kg.
Cuvette  175 kr./kg.
Burgerbøffer 105 kr./kg.
Stege og kød til gryderetter
Osso Buco 80 kr./kg.
Gullasch 110 kr./kg.
Roastbeef 165 kr./kg.
Gammeldags oksesteg 104 kr./kg.

 

Pølser og pålæg
Okse grillpølser (m. lidt spæk) 125 kr./kg.
Oksekødsmedister 130 kr./kg.
Oksespegepølser m. forskellige smagsvarianter. 140 kr./kg.
Pastrami/oksebryst 180 kr./kg.
Snackpølser m./uden chili 5 stk. 50 – 70 kr.
 Leverpostej  af okse og gris 75 kr./kg.
Røget skivskåret inderlår 240 kr./kg.
Saltkød skivskåret 200 kr./kg.
Indmad og andet
Oksehjerte  45 kr./kg.
Tunge 60 kr./kg.
Oksehale 69 kr./kg.
Kæber 150 kr./kg.
Kogeben 50 kr./posen