Oksekød

Vores oksekød kommer fra unge Jerseykvier eller Jersey som er krydset med Charolais.  Vore kreaturer er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.

Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.

Vi sælger også 1/4 eller 1/2 kreaturer. Pris 70 kr./kg. inkl. slagtning og partering.

 

Oksekød Pris/kg.
Hakket oksekød pk. á 500 g. 110 kr./kg.

 

Bøffer m.v.
Engelskbøf 280 kr./kg.
Ribeyes 320 kr./kg.
Højrebsbøf/stege 300 kr./kg.
Entrecote 280 kr./kg.
Mørbradbøffer eller halv mørbrad 450 kr./kg.
Cuvette 175 kr./kg.
Culotte  210 kr./kg.
Flankesteak 185 kr./kg.
Burgerbøffer 115 kr./kg.
Stege og kød til gryderetter
Osso Buco 110 kr./kg.
Gullasch 120 kr./kg.
Roastbeef 165 kr./kg.
Gammeldags oksesteg 120 kr./kg.
 Spidsbryst 140 kr./kg.
Pølser og pålæg 
Oksespegepølser m. hvidløg, ramsløg eller neutral 165 kr./kg.
Oksemedister á 500 g. (ikke øko.) 150 kr./kg.
Nyretapper 200 kr./kg.
 

Leverpostej  af okse og gris

 

82 kr./kg.

 

Indmad og andet kan bestilles
Oksehjerte – skal bestilles  45 kr./kg.
Tunge – skal bestilles 60 kr./kg.
Oksehale 69 kr./kg.
Lever
Kogeben 50 kr./posen