Vores oksekød kommer fra unge Jerseykvier eller Jersey som er krydset med Charolais. Vore kreaturer er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.
Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.
Vi sælger også 1/4 eller 1/2 kreaturer. Pris 70 kr./kg. inkl. slagtning og partering.
Oksekød | Pris/kg. |
Hakket oksekød pk. á 500 g. | 110 kr./kg.
|
Bøffer m.v. | |
Engelskbøf | 280 kr./kg. |
Ribeyes | 320 kr./kg. |
Højrebsbøf/stege | 300 kr./kg. |
Entrecote | 280 kr./kg. |
Mørbradbøffer eller halv mørbrad | 450 kr./kg. |
Cuvette | 175 kr./kg. |
Culotte | 210 kr./kg. |
Flankesteak | 185 kr./kg. |
Burgerbøffer | 115 kr./kg. |
Stege og kød til gryderetter | |
Osso Buco | 110 kr./kg. |
Gullasch | 120 kr./kg. |
Roastbeef | 165 kr./kg. |
Gammeldags oksesteg | 120 kr./kg. |
Spidsbryst | 140 kr./kg. |
Pølser og pålæg | |
Oksespegepølser m. hvidløg, ramsløg eller neutral | 165 kr./kg. |
Oksemedister á 500 g. (ikke øko.) | 150 kr./kg. |
Nyretapper | 200 kr./kg. |
Leverpostej af okse og gris
|
82 kr./kg. |
Indmad og andet kan bestilles | |
Oksehjerte – skal bestilles | 45 kr./kg. |
Tunge – skal bestilles | 60 kr./kg. |
Oksehale | 69 kr./kg. |
Lever | |
Kogeben | 50 kr./posen |