Oksekød

Vores oksekød kommer fra unge Jerseykvier eller Jersey som er krydset med Charolais.  Vore kreaturer er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.

Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.

Vi sælger også 1/4 eller 1/2 kreaturer. Pris 60 kr./kg. inkl. slagtning og partering.

 

 

 

 

Oksekød Pris/kg.
Hakket oksekød 45 kr. pr 500 g.
Bøffer m.v.
Engelskbøf 250 kr./kg.
Ribeye 300 kr./kg.
Højrebsbøf 280 kr./kg.
Entrecote 250 kr./kg.
Mørbradbøffer 400 kr./kg.
Cuvette 175 kr./kg.
Culotte  210 kr./kg.
Flankesteak 185 kr./kg.
Burgerbøffer 105 kr./kg.
Stege og kød til gryderetter
Osso Buco 100 kr./kg.
Gullasch 110 kr./kg.
Roastbeef 165 kr./kg.
Gammeldags oksesteg 110 kr./kg.
 Spidsbryst 90 kr./kg.
Pølser og pålæg ikke øko.
Okse grillpølser 135 kr./kg.
Oksemedister á 500 g. 130 kr./kg.
Oksespegepølser

brunchpølser m. oksekød

Okse-rullepølse

150 kr./kg.

140 kr./kg.

230 kr./kg.

Nyretapper 280 kr./kg.
Leverpølse
Leverpostej  af okse og gris 75 kr./kg.
Røget skiveskåret inderlår 240 kr./kg.
Indmad og andet kan bestilles
Oksehjerte – skal bestilles  45 kr./kg.
Tunge – skal bestilles 60 kr./kg.
Oksehale – skal bestilles 69 kr./kg.
Kæber – skal bestilles 150 kr./kg.
Kogeben – skal bestilles ca. 3 kg. 50 kr./posen