Oksekød

Vores oksekød kommer fra unge Jerseykvier eller Jersey som er krydset med Charolais.  Vore kreaturer er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.

Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.

Vi sælger også 1/4 eller 1/2 stude. Pris 60 kr./kg. inkl. slagtning og partering.

 

 

 

 

Oksekød Pris/kg.
Hakket oksekød 45 kr. pr 500 g.
Bøffer m.v.
Engelskbøf 250 kr./kg.
Ribeye 300 kr./kg.
Højrebsbøf 280 kr./kg.
Entrecote 250 kr./kg.
Mørbradbøffer 400 kr./kg.
Cuvette 175 kr./kg.
Culotte  210 kr./kg.
Flankesteak 185 kr./kg.
Tværreb 60 kr./kg.
Burgerbøffer 105 kr./kg.
Stege og kød til gryderetter
Osso Buco 100 kr./kg.
Gullasch 110 kr./kg.
Roastbeef 165 kr./kg.
Gammeldags oksesteg 110 kr./kg.
 Spidsbryst 90 kr./kg.
Pølser og pålæg
Okse grillpølser 125 kr./kg.
Oksekødsmedister á 500 g. 130 kr./kg.
Oksespegepølser m. forskellige smagsvarianter.

brunchpølser m. oksekød

150 kr./kg.

 

135 kr./kg.

Nyretapper 330 kr./kg.
Snackpølser m./uden chili 5 stk. 60 – 70 kr.
 Leverpostej  af okse og gris 75 kr./kg.
Røget skivskåret inderlår 240 kr./kg.
Indmad og andet kan bestilles
Oksehjerte (Udsolgt)  45 kr./kg.
Tunge (Udsolgt) 60 kr./kg.
Oksehale 69 kr./kg.
Kæber 150 kr./kg.
Kogeben (på bestilling) 50 kr./posen