Vores oksekød kommer fra unge Jerseykvier eller Jersey som er krydset med Charolais. Vore kreaturer er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græsensilage.
Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.
Vi sælger også 1/4 eller 1/2 kreaturer. Pris 60 kr./kg. inkl. slagtning og partering.
Oksekød | Pris/kg. |
Hakket oksekød | 45 kr. pr 500 g. |
Bøffer m.v. | |
Engelskbøf | 250 kr./kg. |
Ribeye | 300 kr./kg. |
Højrebsbøf og højrebssteg | 280 kr./kg. |
Entrecote | 250 kr./kg. |
Mørbradbøffer | 400 kr./kg. |
Cuvette | 175 kr./kg. |
Culotte | 210 kr./kg. |
Flankesteak | 185 kr./kg. |
Burgerbøffer | 105 kr./kg. |
Stege og kød til gryderetter | |
Osso Buco | 100 kr./kg. |
Gullasch | 110 kr./kg. |
Roastbeef | 165 kr./kg. |
Gammeldags oksesteg | 110 kr./kg. |
Spidsbryst (udsolgt) | 90 kr./kg. |
Pølser og pålæg | |
Oksemedister á 500 g. (ikke øko.) | 130 kr./kg. |
Oksespegepølser
brunchpølser m. oksekød (ikke øko) Okse-rullepølse (udsolgt) |
150 kr./kg.
140 kr./kg. 230 kr./kg. |
Nyretapper | 280 kr./kg. |
Leverpostej af okse og gris | 75 kr./kg. |
Røget skiveskåret inderlår | 240 kr./kg. |
Indmad og andet kan bestilles | |
Oksehjerte – skal bestilles | 45 kr./kg. |
Tunge – skal bestilles | 60 kr./kg. |
Oksehale – skal bestilles | 69 kr./kg. |
Kæber – skal bestilles | 150 kr./kg. |
Kogeben – skal bestilles ca. 3 kg. | 50 kr./posen |