Oksekød

Vores oksekød kommer fra unge jerseystude, hvoraf nogle få er krydsede med Charolais eller Limousine.  Vore stude er født og opvoksede på Verningelund. Om sommeren går de på engene omkring gården, og om vinteren går de frit i stalden, hvor de bliver fodret med græs ensilage.

Jerseykød er kendt for at være mørt kød, da muskelfibrene er korte. Vores oksekød er velhængt ved slagteren, hvor kødet hænger i mindst 16 dag.

Vi sælger også 1/4 eller 1/2 stude. Pris 65 kr./kg. inkl. slagtning og partering.

 

 

 

 

 

 

Oksekød Pris/kg.
Hakket oksekød 40 kr. pr. 500 g

 

Bøffer m.v.
Engelskbøf 220 kr./kg.
Ribeye 250 kr./kg.
Højrebs bøf 250 kr./kg.
 Entrecote  190 kr./kg.
Mørbradbøffer/hel/halv 350 kr./kg.
Wienerschnitzel af ung stud 190 kr./kg.
Flankesteak 185 kr./kg.
Tværreb 60 kr./kg.
Burgerbøffer 105 kr./kg.
Stege og kød til gryderetter
Osso Buco 80 kr./kg.
Gullasch 110 kr./kg.
Roastbeef 165 kr./kg.
Gammeldags oksesteg 104 kr./kg.
Spidsbryst 70 kr./kg.

 

Pølser og pålæg
Okse grillpølser (m. lidt spæk) 120 kr./kg.
Oksekødsmedister 130 kr./kg.
Oksespegepølser smagsvarianter (chili, 3 x peber, ramsløg,  og alm.) 140 kr./kg.
Pastrami/oksebryst 230 kr./kg.
Snackpølser m./uden chili 5 stk. 50 – 70 kr.
 Leverpostej okse og gris  500g og 250 g. 75 kr./kg.
Røget skivskåret inderlår 240 kr./kg.
Saltkød skivskåret 200 kr./kg.
Indmad og andet
Oksehjerte  45 kr./kg.
Tunge 60 kr./kg.
Oksehale 69 kr./kg.
Kæber 150 kr./kg.
Kogeben 50 kr./posen (udsolgt)